Emma Vilarasau porta ‘Fedra’ a l’Auditori de Granollers

Fedra_web

Emma Vilarasau.

Emma Vilarasau, envoltada d’un gran equip d’actrius i actors de primera magnitud, assumeix el repte de donar vida a un dels personatges femenins més importants del teatre de tots els temps, una dona independent, forta i decidida, que malgrat les seves virtuts, acaba sent víctima de la seva irrefrenable passió humana.  

Fedra, enamorada del seu fillastre Hipòlit, no escolta el que li dicta la raó i, cegada per la passió, li confessa el seu amor. Ferida pel rebuig d’Hipòlit, Fedra torna a deixar-se portar per un arravatament i calumnia en públic al seu fillastre. Racine, a partir de les tragèdies d’Eurípides i Sèneca, composa aquesta tragèdia centrada en un dels personatges femenins més atractius del teatre de l’Antiguitat.

“Segons els entesos, si una obra dramàtica de l’anomenat “classicisme francès” s’acosta a la perfecció tant formal com temàtica, aquesta és, sens dubte, la Fedra de Racine”, així ho ha expressat Sergi Belbel, director de l’obra.

A partir de les tragèdies d’Eurípides i Séneca, el gran autor del segle XVII francés, Racine, compon un profund i impactant retrat del desig femení, l’amor no correspost, el sentiment de culpa, l’autodestrucció, la vulnerabilitat i els perills de la passió, la complexitat de les relacions familiars i els tabús de la nostra societat.

Divendres 24 d’abril, a les 21:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Autor, Jean Racine
Direcció, Sergi Belbel
Repartiment: Emma Vilarasau, Lluís Soler, Xavier Ripoll, Queralt Casasayas, Mercè Sampietro, Jordi Banacolocha i Gemma Martínez
Producció, Teatre Romea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *