Davant la necessitat de conèixer les diferents activitats industrials que configuren el teixit empresarial de les empreses ubicades als diversos polígons de Granollers, les associacions d’empresaris de Coll de la Manya, Font del Radium, Congost i Jordi Camp, amb el suport de Pimec Polígons i Granollers Mercat, han organitzat aquest dimecres una trobada a Can Muntanyola, a la qual han assistit més de 40 empreses. L’objectiu ha estat crear sinèrgies i buscar punts en comú que generin negoci i possibilitats de millorar la seva competitivitat.

Imatge de grup dels participants. (Foto: Pimec)

Imatge de grup dels participants. (Foto: Pimec)

La jornada ha estat dinamitzada per Antoni Porras, Speaker & Networking Coach i professor de la Universitat Pompeu Fabra. Les empreses participants han pogut presentar i compartir les seves activitats amb altres empresaris, a través de sessions d’Speed Networking.

El president de l’associació d’empresaris del Congost i Jordi Camp, Joan Grau, ha manifestat la seva satisfacció per l’organització de la trobada. “Des de l’associació valorem de forma molt positiva aquestes sessions, que ens ajuden a treballar amb proximitat i generen sinèrgies molt positives per al desenvolupament comercial de les nostres empreses i per a compartir coneixement”. La bona acollida de la sessió farà que s’organitzin dues trobades anuals en aquest format.

ELS POLÍGONS DE GRANOLLERS EN XIFRES

Els organitzadors consideren que sessions com aquesta tenen un especial rellevància tenint en compte les xifres. Les tres associacions dels polígons de Granollers representen el 16% dels ocupats de la ciutat, concretament hi ha 3.856 treballadors (segons dades del 2015) que treballen en un d’aquestes zones industrials. Coll de la Manya, Font del Radium, Congost i Jordi Camp facturen un total de 199.609.761 milions d’euros anuals.

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.