Aquest dimecres 22 d’abril s’ha constituït a Can Muntanyola Centre de Serveis a les Empreses l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels polígons industrials Congost i Jordi Camp de Granollers. A l’acte van assistir més de 50 representants d’empreses i propietats dels dos polígons, que en una part important es van adherir a la iniciativa. La nova associació espera arribar durant aquest any a la seixantena de socis, segons el suport rebut al llarg dels darrers mesos. La participació a l’associació és oberta tant a les activitats presents als polígons com a les propietats. Guanyar eficiència col·lectiva i massa crítica són dos dels arguments pels quals dos polígons industrials s’han unit en associació.

Imatge de l'acte de constitució.

Imatge de l’acte de constitució.

Les tasques prèvies a la creació han estat desenvolupades per una comissió gestora formada per un grup de representants de les empreses interessades, que consideren que l’associació serà un instrument clau per la millora i manteniment de les dotacions dels dos polígons i per generar oportunitats de col·laboració entre els associats. La creació de l’entitat s’ha fet amb l’acompanyament del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers i el suport especialitzat de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya.

En el decurs de la constitució de l’associació es va escollir la primera Junta Directiva de l’entitat, que compta amb la presidència de Joan Grau, de Grau Maquinària i Servei Integral, S.A., i amb dues vicepresidències, una per a cada polígon: Sara Martínez, de Hierros Riera, S.A., pel polígon Jordi Camp, i Ramon Bassa, d’Equipdraulic, S.L., pel polígon Congost.

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels polígons industrials Congost i Jordi Camp pretén representar prop de 300 activitats, a més de les propietats dels establiments, que representen prop del 45% del total d’activitats dels polígons de Granollers.

Amb la creació de l’associació, Granollers té els set polígons representats en associacions empresarials. Un fet que s’espera que repercuteixi en una millora en termes d’interlocució entre els agents, de gestió dels espais i d’articulació i implicació de les activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.