Enric Olivé, cap de llista d’ERC a Cardedeu

En l’assemblea extraordinària celebrada ahir 2 d’octubre, i obtenint el suport d’una àmplia majoria dels assistents (76%), Enric Olivé va ser nomenat cap de llista d’ERC a les eleccions locals previstes per al maig de 2015. Nascut a Cardedeu el 1965, el candidat és llicenciat en Dret i exerceix a l’actualitat com a advocat.

Olivé va destacar en la seva presentació la voluntat de treballar amb tothom, i construir un projecte engrescador amb la participació activa de la gent. “Cal escoltar el que els ciutadans i les ciutadanes de Cardedeu ens demanen, i saber donar respostes a les seves necessitats”, va dir. Transparència, desenvolupament econòmic local, cultura, esports i lleure, educació, espai públic i medi, i, especialment, serveis a les persones, constituiran els eixos a desenvolupar en la seva proposta de treball.

En aquest sentit, va proposar, un cop nomenat, un procés de participació activa de ciutadans en base als eixos esmentats, per configurar una proposta electoral que doni resposta a aquests reptes. “El municipalisme –va remarcar– constitueix el primer marc de relació amb els ciutadans, i ERC, amb els seus valors que ha defensat històricament i que constitueixen la base de la seva raó de ser, ha d’esdevenir, i més en el context polític nacional actual, un agent cabdal a Cardedeu”.

El candidat va destacar que “el procés cap a la independència de Catalunya i la tasca que correspondrà als ajuntaments per impulsar i assolir la sobirania nacional és una de les raons” que més m’han motivat per ser al capdavant d’aquest nou projecte d’ERC a Cardedeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *