Enrique Villegas és reelegit president d’ERC Parets

Membres de la nova executiva.

Membres de la nova executiva.

Enrique Villegas continuarà com a president de la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Parets del Vallès fins al 2020. L’assemblea de militants, reunida aquest dilluns al vespre al Casal Can Butjosa, l’ha reelegit després de la celebració de les eleccions internes.

La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat en aquesta convocatòria que s’ha regit amb els nous estatuts d’ERC, aprovats en el Congrés celebrat el juliol passat.

La nova executiva d’Esquerra a Parets la formen: Montserrat Lara, com a secretària d’Organització, Jesús Pallàs com a tresorer, Ramona Arimon com a responsable de la Dona, Raimon Coll com a responsable de Comunicació, Jordi Seguer com a portaveu de Política Municipal i Kènia Domènech com a representant de les JERC.

ELS OBJECTIUS PER AL NOU PERÍODE

Entre els objectius que s’ha marcat la nova executiva, encapçalada per Enrique Villegas, hi ha consolidar la gestió, el treball i la implicació de la militància de la Secció Local, per donar-li continuïtat; treballar amb el grup municipal d’Ara Parets ERC per continuar liderant l’oposició a l’Ajuntament i millorar el resultat en les eleccions de 2019; donar continuïtat al butlletí trimestral ‘Cavall Republicà’; potenciar els grups d’acció municipal: punt de debat, treball i ajuda al grup municipal; disposar d’un local propi per a la Secció Local d’ERC a Parets; implementar les normes normes de transparència a la Secció Local i, finalment, recolzar totes les decisions que puguin procedir del Govern de la Generalitat i del Parlament per tal d’aconseguir la independència de Catalunya.

A l’assemblea d’aquest dilluns hi ha assistit en representació de l’executiva comarcal d’ERC al Vallès Oriental, el Secretari de Política Municipal, Ramon Majà.

One Response to Enrique Villegas és reelegit president d’ERC Parets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *