Parets del Vallès tindrà un nou Consell de Cultura. Prop d’una dotzena d’entitats i associacions del municipi ja s’han posat en marxa per endegar el nou organisme obert a totes les associacions i agents culturals de Parets.

L’objectiu és apostar per la creació local, millorar la comunicació i explorar les possibilitats de generar nous projectes culturals amb vocació de ciutat o estimular i canalitzar la participació ciutadana, de les entitats i associacions, en la gestió d’afers relatius a l’àmbit cultural, entre d’altres.

El nou Consell de Cultura esdevindrà, en paraules del regidor de regidor d’Educació, Joventut i Cultura, Miquel Pérez, “un nou espai consultiu, de participació, de relació i de coordinació que servirà per debatre les actuacions que es duran a terme al municipi en l’àmbit de la cultura, així com aquelles iniciatives que tinguin un interès especial per a la població en aquest sector”.

La primera reunió, a la qual van assistir els representants de prop d’una dotzena d’entitats, va tenir lloc a principis del mes de desembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.