Entre Mares recull més de 6.300 euros contra el càncer infantil

Des de l’any 2012 Entre Mares ha aportat 15.568,92 € al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

800 persones van omplir aquest dissabte la Nau B1 de Roca Umbert per veure la primera actuació del grup vocal In Crescendo a Granollers i per col·laborar en el concert solidari que un any més organitza Entre Mares. Públic de totes les edats, molts nens i nenes, fans del jove grup guanyador del concurs Oh Happy Day de Televisió de Catalunya, esperaven la posada en escena d’In Crescendo i el grup no es va fer esperar. Durant una hora i quart van cantar els temes que els han portat a ser guanyadors del concurs de televisió, jugaven “a casa” amb la seva gent i amb un espectacle que cada vegada mostra més color i armonia.

concerts_entremares_increscendoIn Crescendo va accedir a ser el grup protagonista del quart concert solidari d’Entre Mares per a la recollida de fons per a la investigació del càncer infantil que fa el Laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu. Des de l’any 2012, l’associació contribueix a la investigació del càncer infantil i recorda la Maria que va marxar abans de fer els dos anys i mig a jugar amb les estrelles, el sol i la lluna.

ENTRE MARES JA HA APORTAT 15.568 EUROS

entre_mares_increscendoGràcies als 800 assistents, els donatius fila 0, els patrocinadors i col·laboradors del quart concert solidari Entre Mares farà entrega al Laboratori d’investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu de 6.370,16 euros.

Sumant les aportacions obtingudes amb l’organització del quart concert solidari l’associació Entre Mares ha aportat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu un total de 15.568,92 €. Desglossat de la següent manera; quart concert, In Crescendo (6.370,16 €), tercer concert solidari, El Pot Petit (3.551,61), segon concert solidari The Penguins (2.929,70 €) i el primer concert (2.717,45 €) que va tenir a la Dàmaris Gelabert de protagonista.

CADA ANY, 900 NOUS CASOS

Cada any es diagnostiquen a Espanya uns 900 nous casos de càncer a nens i joves. Malgrat que, afortunadament, aquesta incidència és molt inferior al càncer d’adults, el gran impacte personal, familiar i social del càncer en el nen i en el jove supera en escreix la seva importància numèrica.

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, gràcies a l’altíssima especialització dels seus professionals, a la col·laboració amb centres internacionals de referència i al seu compromís amb la recerca, ofereix actualment els millors tractaments disponibles en oncologia infantil, en el marc d’una atenció global i interdisciplinar del nen o del jove amb càncer.

ENTRE MARES

Entre Mares és un grup de criança respectuosa que dóna suport a la lactància materna. Es va ser creat el desembre de 2009 i es troba el segon dimarts de cada mes a les 17.30 h al Centre Cívic Nord de Granollers, on es fan tallers, xerrades, jocs amb la canalla, activitats amb les famílies… L’entitat pretèn fer un acompanyament a les mares que comencen i compartir inquietuds i dubtes a través de sessions que són gratuïtes.

One Response to Entre Mares recull més de 6.300 euros contra el càncer infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *