Agents dels Mossos d’Esquadra van aturar, el vespre del passat dissabte 30 de maig, una conductora que circulava per la C-60 sentit Granollers amb una taxa d’alcohol a la sang de 0,92  mg/l.

Dos vehicles que circulaven a prop de la conductora van detectar que estava realitzant una conducció perillosa fent ziga-zagues i posant en perill els usuaris de la via. Els conductors d’aquests vehicles, un mosso d’esquadra fora de servei destinat a l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità i el cap de la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor, també fora de servei, van aconseguir  guiar el vehicle fins el peatge de la Roca on el van aconseguir aturar i evitar que es produís un accident.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra destinats a l’Àrea Regional de Trànsit es va fer càrrec de l’actuació i van realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora, una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Mollet del Vallés,  la qual va resultar imputada com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària per un conduir un vehicle sota els efectes de l’alcohol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.