ERC-Acció Granollers posa en marxa un Whastapp obert als ciutadans

wA-ERCG(1)Qualsevol ciutadà que vulgui fer consultes o propostes a ERC-Acció Granollers ho podrà fer mitjançant un servei de WhatsApp, una nova eina de proximitat que se suma a les ja existents i que neix “especialment per donar resposta a les inquietuds ciutadanes” de cara a la campanya de municipals 2015.

D’aquesta manera, qui ho vulgui podrà enviar missatges directament a ERC-Acció Granollers i preguntar dubtes sobre el programa electoral, tenir més informació dels actes o enviar fotos, entre altres.

La web del candidat d’ERC-Acció Granollers, activa des de 2010, ja incloïa un apartat per tal que els ciutadans puguin contactar amb Pep Mur durant tota la legislatura. A més, ERC-Acció Granollers compta amb presència a les xarxes socials des de fa anys: Facebook, Twitter, You Tube, Instagram…

L’objectiu de totes aquestes eines és aproximar, de forma directa, la nostra candidatura a la ciutadania. “Com a republicans que som, estem convençuts que la política hem de fer-la entre tots, perquè els grans reptes de ciutat només els podem afrontar conjuntament”, diuen des de la formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *