Imatge del cotxe oficial.

Imatge del cotxe oficial.

El Grup Municipal d’Ara Parets ERC ha demanat al govern municipal (PSC-CDC) que retoli amb el logotip de l’Ajuntament de Parets del Vallès el cotxe oficial que habitualment utilitza l’alcalde, Sergi Mingote (PSC). El cotxe en qüestió és el vehicle híbrid de la marca Honda.

La petició es va produir durant el darrer Ple Ordinari, celebrat el 21 de juliol, i va servir per posar damunt la taula una qüestió que ja va ser objecte de polèmica en la legislatura passada. “Creiem que com a mesura de transparència i per evitar determinades crítiques pel seu ús, seria convenient retolar el cotxe”, va dir el portaveu Jordi Seguer.

Alhora Seguer va convidar a l’alcalde Mingote “a fer el mateix que l’alcalde de València, Joan Ribó, de Compromís, que publica al portal de la transparència a quins indrets es desplaça amb el cotxe oficial i també el seu cost”.

Durant l’exposició, Ara Parets ERC va preguntar al govern “Si l’ús del cotxe oficial és les 24 hores del dia i per l’àmbit públic i/o privat”. Els republicans van demanar, com ja van proposar durant la campanya electoral, que s’estableixi una normativa que reguli el seu ús diari.

Paral·lelament, Ara Parets ERC ha demanat al govern de PSC i CDC que facin públics tots els desplaçaments fora del terme municipal de Parets que s’han fet en el darrer any així com les despeses imputades a aquest vehicle.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.