El portaveu del grup municipal d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, ha mostrat el seu malestar per la manera que l’Ajuntament de Parets del Vallès ha publicat, al Portal de la Transparència i Bon Govern, les dades del registre d’interessos i béns dels càrrecs públics.

Segons va denunciar Ara Parets ERC en el ple ordinari del 3 de març, les dades són incompletes ja que, pel que fa als béns immobles, només quatre regidors de l’oposició (dos d’Ara Parets ERC, un de Sumem Parets i el de CDC) publiquen la quantitat econòmica que deuen als bancs en concepte d’hipoteca. “En canvi, tot i reconèixer que tenen diferents préstecs hipotecaris, set regidors socialistes, una regidora de Sumem Parets i el regidor de Ciutadans no fan pública aquesta dada”, diuen els republicans.

Igualment des d’Esquerra demanen, per major transparència, que s’especifiqui correctament si la quantitat que es publica en el registre sobre les habitatges adquirits és valor cadastral o bé valor d’escriptura.

Ara Parets ERC ha reclamat la publicació imminent de les dades de tota la corporació (deute hipoteca) de la mateixa manera que s’han publicat les d’alguns regidors. “No ens sembla de rebut que mentre alguns hem hagut de donar a conèixer tots els deutes que puguem tenir i que la resta de regidors els han pogut conèixer, en canvi, nosaltres no sabrem els de la resta. Ho trobem injust, poc equitatiu i gens transparent”, va dir durant el ple Jordi Seguer.

Ara Parets ERC va traslladar el passat 6 de febrer el seu malestar i malgrat que va rebre el compromís que s’actualitzaria la informació a dia d’avui encara no s’ha fet. A més, segons la formació republicana, el govern socialista no ha complert el compromís adoptat en el ple del 3 de març de retirar aquest apartat del portal de la transparència fins que no estigui del tot complet i en igualtat de condicions.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.