ERC vol “un Cardedeu cohesionat, on ningú es quedi enrere”

Fins a 150 persones es van aplegar, aquest diumenge 26 d’abril, a la plaça de Sant Corneli a la presentació del programa i la candidatura d’ERC a Cardedeu per a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Amb poc més d’una hora de durada, Òscar Orbezo, que conduïa l’acte, va anar presentant totes i cada una de les persones que formen la candidatura, que van anar pujant a l’escenari. A l’inici, a més va tenir unes paraules de record per Josep Feliu “Pitu Candi”, antic regidor i el principal responsable d’ERC a Cardedeu als anys 80, i que va morir fa unes setmanes

El presentador va destacar alguns fets, com el número d’independents -més del 50%- o el simbòlic tancament de la llista per part de Jordi Castells, recentment guardonat amb la Creu de Terme i amb la Creu de Sant Jordi. Alguns membres de la llista van presentar alguns punts importants del programa: com el nou model energètic, l’aposta per la mobilitat sostenible i segura, o la unió dels Parcs Pinetons i Pompeu Fabra i la posta en valor de la Riera de Vallforners, entre d’altres.

A la recta final de la presentació, els cinc primers que encapçalen la llista van explicar els eixos i propostes prioritàries per al futur mandat municipal. Isa Sallés, que ocuparà el lloc número cinc, va parlar dels serveis a les persones i l’acció social, Rafel Caballeria de pressupostos participatius i transparència, Núria Hernández va dedicar el seu temps a explicar com el nou Cardedeu serà un municipi fortament emprenedor i innovador, Joan Masferrer es va centrar, entre d’altres, en el projecte de Centre Cívic a la Tèxtil Rase per al foment d’un dels valors de Cardedeu: la xarxa de persones i entitats.

enric olivé

Enric Olivé, durant el seu discurs. (Foto: ERC)

Finalment Enric Olivé, el candidat d’ERC a l’alcaldia de Cardedeu, va arribar fins el moll de l’os del programa; va parlar del seu desig “d’un Cardedeu cohesionat, on ningú es quedi enrere” –fent esment també a la Llei de la Segona Oportunitat–, i de que “necessitem un poble implicat en el seu entorn natural”, i de com de necessari és que l’Ajuntament de Cardedeu estigui “al costat dels emprenedors, dels productors d’aquí i del comerç local”.

El lema de la candidatura per a aquestes eleccions també es va presentar al final de l’acte: “Ara, sí!”.

3 Responses to ERC vol “un Cardedeu cohesionat, on ningú es quedi enrere”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *