Ernest Conesa.

Ernest Conesa.

Ernest Conesa (Granollers, 1994), fins ara jugador del primer equip del Club Esportiu Llerona, emprendrà properament una aventura que el portarà als Estats Units per fer el que més li agrada, jugar a futbol. Conesa, un mig centre organitzador amb una gran visió de joc i una gran capacitat tècnica, ha estat l’únic seleccionat, de més de 60 candidats, per l’empresa Sports Unlimited per gaudir d’una beca per estudiar en una universitat dels Estats Units i, a la vegada, formar part del seu equip de futbol.

Conesa anirà a la Friends University de la ciutat de Wichita, a l’estat de Kansas, on combinarà la part acadèmica -només li falta un semestre per acabar la carrera de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona- amb l’esportiva, als Falcons, la divisió atlètica del centre educatiu ianqui.

El jove jugador vallesà es va formar a les categories inferiors de l’EC Granollers i després de passar per Mataró i CF Mollet, va debutar a Primera Catalana, amb només 18 anys, amb l’equip de la capital vallesana. Actualment jugava al CE Llerona a Tercera Catalana.

 

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.