pimec cardedeuL’Associació d’Empreses dels Polígons de Cardedeu, que agrupa les principals zones industrials del municipi (Polígon Industrial Sud, Carretera de Les Aigües, Can Boixadera, C-251 i El Marital), s’ha constituit a les instal·lacions del CSETC davant la presència de l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila; la regidora de Promoció Econòmica, Ma Carme Mallorques, i el delegat territorial de PIMEC Vallès Oriental, Joan Carles Basi.

Per iniciativa de l’Ajuntament de Cardedeu i el suport de la Diputació, PIMEC, a través del seu Departament de Polígons, ha gestionat la coordinació dels empresaris en pro de l’Associació així com de la seva pròpia constitució. L’Associació gestionarà i actuarà per establir les següents actuacions:

  • Prioritzar el manteniment i la conservació de les infraestructures dels polígons.
  • Actuar com interlocutor únic davant les entitats i administracions públiques.
  • Dissenyar serveis mancomunats amb l’objectiu de crear economies d’escala que permetin als associats optimitzar els seus costos.
  • Promoure i organitzar tot tipus d’accions en benefici de les empreses associades, que contribueixi a facilitar l’activitat empresarial i millorar la seva competitivitat.
  • Establir un canal de comunicació en format butlletí digital per a totes les empreses del polígon.

La nova associació serà presidida per Rob Van de Snoek (Simon Corrugated Machinery, S.L.), del polígon Sud. Josep Boixadera (Alnu S.A.), del polígon Can Boixadera, serà el vicepresident i secretari; Salvador Bagunyà (Dismarina Mediterrania, S.L.), del polígon Sud, tresorer; Anna Hortet (Demco, S.A..) del polígon Sud, actuará com a vocal; Alejandro Corroto (Recoper 2000, S.L.) del polígon Can Boixadera, vocal, Guillem Isant (Isant, S.C:P.) del polígon Marital, vocal, i Antoni Fortuny (Antonio Fortuny, S.L.) del polígon Marital, vocal. En les properes setmanes, s’aniran incorporan més empreses a l’Associació.

L’alcaldessa de Cardedeu ha manifestat “estar convençuda que amb la creació d’aquesta junta i de l’Associació d’empresaris dels polígons de Cardedeu, és fa un pas endavant en benefici de les empreses del municipi, i si ho és per a elles, de retruc també ho serà per al conjunt de la població, perquè possibilitarà crear nous llocs de treball i millorar les condicions de les nostres pimes”.

De la seva banda, el delegat territorial de PIMEC al Vallès Oriental, ha volgut agrair a l’Ajuntament de Cardedeu “la seva predisposició a posar en marxa aquesta Associació”, i ha destacat que “els empresaris dels polígons entenen que junts són més forts per aconseguir millorar en serveis i establir economíes d’escala que permetin reduir costos en serveis bàsics, actuant com una veritable comunitat de veïns que contribueixi a millorar la competitivitat de les empreses ubicades dins aquestes Zones Industrials”.

El president de la recentment constituida Associació d’Empreses dels Polígons de Cardedeu, ha mostrat “la confiança en que l’Associació serà una eina útil per al futur desenvolupament de les empreses del municipi i l’esperança que agrupi a totes les que el conformen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.