L’Ajuntament de Mollet de Vallès ha rebut un grup d’estudiants alemanys que s’estaran a la ciutat fins diumenge 6 de març fruit de l’intercanvi que el seu centre ha mantingut aquest curs amb l’Institut Mollet.

Després que un grup d’alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Mollet visitessin la ciutat de Bad-Saulgau, situada a l’estat Federal de Baden Württenberg, ara són els estudiants de l’Institut de Formació Professional Willi-Burth Schule els que s’estaran uns dies a Mollet per completar l’intercanvi que aquests dos centres van programar per aquest curs.

Imatge de familia. (Foto: Ajuntament)

Imatge de familia. (Foto: Ajuntament)

Durant la recepció, a la que hi han assistit estudiants i professors dels dos centres, el regidor d’Educació, Raúl Broto, els ha donat la benvinguda recordant que “l’Ajuntament de Mollet sempre anima i promou que els centres educatius mantinguin aquests tipus d’experiències, ja que són un primer pas perquè en un futur molts d’aquests estudiants formin part del programa Erasmus al marge de tot el que comporten des del punt de vista d’enriquiment educatiu, cultural i social”.

En la mateixa línia, un dels professors de l’Institut Willi-Burth Schule, Andreas Baldischwiler, ha defensat “aquests tipus d’experiències, que són extraordinàries i úniques, i que serveixen per obrir més expectatives de futur als nostres estudiants”.

Després de la recepció, professors i estudiants dels dos centres s’han fet una fotografia de grup amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.