icv la llagosta

Toni Cubel i Eva Miguel, nous coordinadors. (Foto: ICV la Llagosta)

Eva Miguel i Toni Cubel, tàndem per a la coordinació d’ICV la Llagosta han comptat amb el respatller del 94% de vots a favor dels membres de l’assemblea local. Eva Miguel (41 anys, llicenciada en Història Contemporània) és actualment regidora a l’Ajuntament, i va ocupar el número 6 de les llestes ICV-EUiA de les últimes eleccions municipals de 2015. Toni Cubel (46 anys, llicenciat en Dret) és tècnic municipal en consum i sindicalista de CCOO.

La candidatura d’Eva Miguel i Toni Cubel va ser l’única presentada en el procés de renovació de càrrecs que aspirava a la coordinació d’ICV la Llagosta. El passat 24 de maig, després de presentar l’aval del 68% dels militants i simpatitzants, van ser proclamats com a única candidatura a coordinar l’agrupació local.

La novetat d’aquesta coordinació ha estat la presentació en tàndem d’Eva Miguel i Toni Cubel, novetat important per afrontar nous reptes i el posicionament polític de l’agrupació local d’ICV la Llagosta.

La votació per a la ratificació de la candidatura, per part de militants i simpatitzants, es va desenvolupar durant el divendres 27 de maig, mitjançant vot secret en l’urna disposada per a l’ocasió. Finalment un 94% de participants van votar a favor, 6% en blanc, i no es va registrar cap vot en contra.

A tenor dels resultats, es va proclamar a Eva Miguel i Toni Cubel com a nous coordinadors d’Iniciativa per Catalunya Verds la Llagosta. El procés conclourà el proper 3 de juny amb la celebració de la 5a Assemblea Local, on es triarà la nova executiva local i es debatrà el balanç de gestió de l’equip anterior, així com la ponència que ha de marcar l’actuació política de la formació ecosocialista durant els propers anys.

La nova coordinació local s’ha mostrat molt satisfeta i il·lusionada pels resultats obtinguts i afronta amb responsabilitat un nous futur polític de l’agrupació local amb convicció, fermesa i compromís per arribar a tota la ciutadania, han destacat els nous coordinadors.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.