Agents dels Mossos d’Esquadra de paisà van localitzar ahir dimarts a la nit, en un carrer del barri de Sant Gervasi de Barcelona, un home que estava manipulant una motocicleta de gran cilindrada de la marca Kawasaki. En detectar moviments sospitosos, els agents van apropar-se fins a l’individu per demanar-li la documentació de la motocicleta per a comprovar si era de la seva propietat. Segons publica Crònica Negra, en identificar a l’home, els agents van comprovar que es tractava d’un veí de la Garriga de 53 anys, que fa menys d’una setmana va ser detingut i posat en llibertat per fets similars.

A l’individu, concretament, se’l va detenir el passat dia 29 de juny a Canovelles, quan es dirigia amb una furgoneta robada cap a una nau industrial en la qual hi guardava diversos vehicles robats, la majoria motocicletes d’alta gamma, que desballestava en el mateix local i que posteriorment venia per peces al Marroc. El dia 30, després de passar a disposició judicial, el jutge el va deixar en llibertat malgrat tenir 26 antecedents policials.

Una setmana després de quedar en llibertat, el presumpte lladre es troba ara de nou entre reixes a l’espera de tornar a passar a disposició judicial, a l’espera de si el jutge el torna a deixar en llibertat o en decreta el seu ingrés a presó preventiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.