Èxit de la 2a Trobada de Puntaires de les Franqueses

Les Franqueses ha acollit per segon any la Trobada de Puntaires el diumenge 27 d’abril al matí a la Rambla de la carretera de Ribes. Enguany hi van assistir més puntaires que en l’edició passada. Així, un total de 155 –una trentena més que l’any passat– es van reunir a Corró d’Avall.

2a Trobada puntaires 2

Participants a la 2a Trobada de Puntaires. (Foto: Ajuntament)

Hi havia puntaires franquesines (de Bellavista i de Corró d’Avall), de Granollers, Palou, Cardedeu, Sant Pere de Vilamajor, Canovelles, l’Ametlla del Vallès, Caldes de Montbui, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Argentona, Sabadell, les Fonts de Terrassa, Sant Quirze del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Barcelona i Palamós.

Força públic va anar passant durant tot el matí per la Rambla per admirar com les protagonistes de la trobada feien anar els boixets per crear les puntes de coixí, una de les tradicions més arrelades a casa nostra. L’organització va preparar coca i xocolata per esmorzar per a tothom i la xaranga La Clown Band va estar animant amb la seva música les tres hores que va durar l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *