El regidor d’ERC, Ferran Many, va anunciar en el darrer ple celebrat a l’Ajuntament de Canovelles que renunciava al seu càrrec per desavinences amb la direcció del partit. Many també s’ha donat de baixa com a militant.

Aquests són, segons el mateix Many, els motius de la seva renúncia:

“A Canovelles, la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya, té una representació poc amplia. Malgrat això podem dir que des del 2015, hem aconseguit eixamplar la base del recolzament popular. No tant sols pel pes de les sigles i la seva ideologia, si no per l’acció política d’aquest regidor i el seu equip, reconeixement que faig des de la humilitat de saber que així ho demostren les darreres xifres i sondejos.

Des de l’inici d’aquesta legislatura, hem sofert pressions i inestabilitat internes dins la SL, que malgrat haver lluitat personalment per aconseguir l’equilibri entre persones i ideologia, no hem quedat al marge del desgast que això ha suposat.

Des de la còmoda posició de no aportar,
generar critica destructiva i eludir el treball,
algunes persones han intentat minvar la meva imatge
i no puc assumir el desprestigi sota la mentida

La feina d’aquest regidor en representació d’ERC i el seus ideals, fent una oposició ferma i constructiva, ha estat més entesa per les pròpies bases o representants i seguidors d’altres partits en acord o desacord, que pels propis companys de viatge del partit, que ens han anat deixant abandonats en la feina municipal en el decurs de la legislatura.

Davant la injusta campanya de desprestigi cap a la meva persona, per part d’alguns dels membres de la Secció Local, en la que s’han difós informacions gens d’acord amb la realitat respecte de la manera de treballar i la feina efectiva, i no rebent cap mena de recolzament per part de l’estructura comarcal del partit davant aquesta situació, el meu equip i jo mateix, ens hem vist obligats, contra el nostre desig i per dignitat política, a fer un pas que no delejàvem, però imprescindible per poder continuar treballant per al poble de Canovelles.

Des de la còmoda posició de no aportar, generar critica destructiva i eludir el treball, algunes persones han intentat minvar la meva imatge, la dels que m’acompanyaven i la de tota la feina feta, i és per dignitat política que no puc assumir el desprestigi sota la mentida.

Es de suposar que aquests moviments, que ens han empès a prendre la decisió, només poden tenir un sentit, configurar un altre tipus d’organització que no quadra amb els valors i filosofia d’un partit com aquest. Les indefinicions en la línia política del partit a nivell nacional, també han contribuït, per acabar de vessar el got”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.