Ferran Raga és escollit nou president d’ERC de Granollers

L’assemblea de militants de la secció local d’ERC a Granollers ha escollit l’executiva que liderarà el partit els pròxims dos anys i ho va fer per unanimitat. Ferran Raga i Serra ocuparà a partir d’ara la presidència i l’acompanyaran Modest Belles i Pous (Organització),  Joan Anton Cerdà i Clusella (Finances), Tomàs Moré i Arqué (Imatge i comunicació), Maria Llerda i Jané (Dona), Guillem Pujadas i Jané (Política Municipal) i Pep Mur i Planas (Portaveu Municipal). Els vocals són Isabel Alcalde i Sastre, Òscar Riu i García, Andreu Cera, Josep Mª Catot i Rueda, Pau Llobet i Roura, Chaquir El Homrani i Lesfar i Àlex Mir i Romero.

ELS OBJECTIUS DE LA NOVA EXECUTIVA

Ferran Raga. (Foto: ERC)

Ferran Raga. (Foto: ERC)

El nou president d’ERC Granollers ha explicat que els dos grans objectius per aquesta nova executiva seran el reforçament de la política municipal i la construcció d’un nou país des de Granollers. “Les eleccions municipals del mes de maig ens han deixat un balanç de tres regidors amb un augment considerable de vots que s’acosta als millors resultats obtinguts a la nostra ciutat. Aquest és el llegat que rebem i que haurem d’administrar amb responsabilitat”, destaca Raga. Respecte a les eleccions del 27S, el nou president d’ERC Granollers va assegurar que “ens enfrontem a un dels reptes més emocionants i esperats de la nostra història”.

Amb aquests reptes al capdavant, Raga basa el seu pla de treball pels propers dos anys en els següents eixos: crear grups de suport al grup municipal, impulsar un pla de treball organitzatiu del grup municipal pels propers quatre anys, fer créixer la base social del partit, impulsar el canvi de model de ciutat, apropar-se a la ciutadania a través de les seves entitats més representatives, centrar l’atenció en les polítiques enfocades a la creació de llocs de treball i d’ajuda als més desafavorits, i treballar al costat d’Òmnium, ANC, CUP i CDC per aconseguir que els vots del SISI del passat 9N es tradueixin en vots per la sobirania el 27S.

Per la seva part, l’ara ja ex-president d’ERC Granollers, Jaume Profitós, va recordar que l’executiva sortint tenia com objectiu principal organitzar la campanya electoral de les municipals 2015 i, per aquest motiu, s’ha renovat l’executiva local un any després del seu nomenament, tal i com estava previst. A més, es va posar a disposició de la nova executiva per seguir treballant en la millora de la ciutat.

PERFIL PERSONAL DEL NOU PRESIDENT

Nascut l’any 1952 a Granollers, Ferran Raga i Serra és llicenciat en Educació Física i ha estat vinculat al món de l’esport des de totes les seves vessants: com a entrenador i seleccionador d’handbol, professor d’educació física i coordinador de serveis esportius.

Des de 1990, Raga treballa a l’UPC, primer coordinant i promocionant serveis de Cultura i Esports i, a partir del 1998, com cap d’aministració del departament d’E-CEMEM. Des del 2013 és adjunt al vicerector pel trasllat del campus del Besós. És militant d’ERC des del 2004 i col.labora activament amb diverses entitats Granollers, com ara Creu Roja o l’ANC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *