‘Flor de nit-El Cabaret’ arriba a l’Auditori de Granollers

Flor de nit és el mític musical creat per Dagoll Dagom que torna, després de 22 anys, de la mà de la companyia Gataro. Una adaptació a petit format amb un aire més personal i minimalista que s’emmarca en el  40è aniversari de la companyia catalana Dagoll Dagom, tot un referent pel que fa a teatre musical a Barcelona.

flor_de_nit_webAmb una posada en escena senzilla però molt cuidada, aquest musical ens endinsa en la història del Paral·lel, de l’eix cultural, liberal i somiador de la Barcelona dels anys 30. Manuel Vázquez Montalbán és el creador dels textos, les lletres corren a càrrec de Joan Lluís Bozzo i la música exquisida compta amb la partitura del mestre Albert Guinovart i un pianista i director musical de luxe: Xavier Torras.

Flor de nit atrapa al públic amb la seva commovedora història amorosa a quatre bandes, protagonitzada per la Rosa –interpretada per Beth Rodergas–, que es converteix en el nexe d’unió entre dos mons: l’obrer anarquista i revolucionari i el burgès que, si colisionen, només poden ocasionar una cosa: la mort.

Tot un homenatge al Paral·lel, dirigit per Víctor Álvaro, amb moments emotius i escenes d’humor,  melodies enganxoses, un vestuari a base de corses, seductores coreografies creades per Bealia Guerra i una posada en escena que et captivarà des del primer minut.

Dissabte 16 de maig, a les 21:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Cia. Gataro
Direcció escènica, Victor Alvaro
Direcció musical, Xavier Torras
Coreografies, Bealia Guerra
Intèrprets:

Beth Rodergas _ Rosa/Hortènisa Brusi
Lluís Canet _ Quimet
Lluís Parera  _ Reynals/pons
Bealia Guerra _ Coloma/Remei
Marc Pujol _ Gran Thonet i Arrufat
Patricia Paisal _ Mimí
Joan Vázquez _ Paquito/Patrick/Madriles
Havard Enstad _ Piano/Adelaida
Victor Mirallas/Albert Abad _ Clarinet/Saxo
Laura Marin/Sara Balasch _ Violí

 

One Response to ‘Flor de nit-El Cabaret’ arriba a l’Auditori de Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *