francesc suléFrancesc Sulé ha estat reelegit alcaldable per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a l’Ametlla del Vallès per les properes eleccions municipals. Sulé ha estat escollit per unanimitat en el procés de primàries que s’ha celebrat en assemblea local entre els adherits i simpatitzants.

SI de l’Ametlla del Vallès es presentarà a les eleccions amb el compromís d’aportar i articular un projecte municipal clarament independentista, de regeneració democràtica i participació ciutadana, de defensa dels drets socials i de desenvolupament econòmic local transparent. Tal com afirma Sulé, “volem ajudar, des de l’àmbit local, a l’alliberament del nostre país”.

Enginyer en Organització Industrial, arquitecte tècnic i president de l’Associació d’Enginyers en Organització Industrial de Catalunya, Francesc Sulé ja va encapçalar la candidatura de SI, que es presentava per primera vegada a l’Ametlla del Vallès a les passades eleccions municipals. A més, és el coordinador de la Secció Local de Solidaritat.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.