És lícit desitjar la mort d’un ésser estimat? No existeix tragèdia més gran per a uns pares que la pèrdua d’un fill, si la mort es produeix quinze dies més tard del naixement suposa, a més, el pas de l’eufòria a la devastació més absoluta. Aquests quinze dies de vida d’en Llibert són el lapse temporal que abraça aquesta història, una tragèdia en majúscules que, no obstant, es troba a hores lluny del melodrama.

llibertDignitat és la paraula que millor resumeix aquest espectacle. Existeix un acte d’amor més complert que acompanyar algú mentre es mor sabent que és el millor per a ell no per a nosaltres? Amb un humor sorgit del fet de viure una experiència límit i amb una posada en escena i una interpretació excel·lents, arriba Llibert, el còctel d’humor i tragèdia que parla de la vida, els prejudicis, les contradiccions, els dubtes i la valentia amb una narrativa que t’arrossega com una tromba d’aigua i t’atrapa fins al final. 

Norbert Martínez dirigeix aquesta obra de Gemma Brió, una història que marca un abans i un després en la dramatúrgia contemporània catalana, que denúncia, sense escrúpols, el sistema sanitari actual i la il·legalitat de l’eutanàsia i fa reflexionar a l’espectador. Un viatge, en definitiva, compartit amb la mare i el pare d’en Llibert, que conclou amb un desenllaç que el públic viu pràcticament amb la mateixa intensitat que els seus protagonistes.

Dijous 8 de gener, a les 21:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Autora : Gemma Brió
Direcció: Norbert Martínez
Intèrprets: Gemma Brió, Tàtels Pérez
Cantant i actriu: Mürfila
Escenografia: Lluc Castells
Vestuari: Bàrbara Glaenzel
Espai sonor i visual: Mar Orfila
So: Ramón Ciercoles

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

1 hora i 30 minuts

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.