Després de viure tota la seva infància envoltat de música, Jofre Bardagí, va començar la seva carrera artística com a membre del grup Glaucs, format l’any 1994. Glaucs, considerat ja, un grup de culte dins el panorama del rock cantat en català, va editar un total de cinc discs (tres d’estudi i dos en directe) durant els deu anys que gairebé va durar la formació.

Després de la dissolució de Glaucs, Jofre Bardagí va seguir, com sempre, vinculat al món de la música. L’any 2004 va formar amb exmembres de Glaucs, el grup Nut, amb qui va editar el disc 14 melodías bailables y una que no.

Apart de fer i desfer els diferents grups, durant aquests darrers anys, Jofre Bardagí també s’ ha anat guanyant un espai i un respecte entre els cantants, compositors i productors d’ aquest país, treballant al costat de gent com Beth, Josep Thió (Sopa de Cabra), Sabina o Serrat… per citar-ne els més importants. També va composar l’himne dels Special Olympics l’any 2003, o la cançó “Jugarem a estimar-nos” que va representar a Andorra, i va portar el català per primer cop a Eurovisió.

El 2013 els Glaucs van tornar a reunir-se i aquest any han presentat el disc del seu retorn Hem conegut la nit. Al Tarambana Jofre estarà acompanyat del guitarrista de Glaucs, Àlex Rexach.

Jofre Bardagí i Àlex Rexach.

Divendres 14 de novembre 22:45h.

ENTRADA: 5€

Leave a Reply

Your email address will not be published.