Google Trekker visita el Vallès Oriental

google trekker

Google Trekker és una tecnologia desenvolupada per l’empresa Google, que consta d’una motxilla equipada amb una càmera que va enregistrant per on passa.

Des del dimarts dia 7 d’abril fins el dimarts dia 14 d’abril, Google Trekker ha caminat per algunes de les rutes de la comarca. Els municipis que ha visitat Google Trekker al llarg d’aquests dies han estat: Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Cànoves i Samalús; Granollers, La Roca del Vallès, Mollet del Vallès, Montmeló, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, i Tagamanent – Parc Natural del Montseny.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha coordinat, juntament amb la Diputació de Barcelona les rutes que s’han visitat. Aquesta acció de promoció ha estat possible gràcies a un conveni entre la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’empresa Google. L’objectiu principal, d’aquesta acció, és donar valor el patrimoni natural, paisatgístic i patrimonial del territori.

Google Trekker és una tecnologia desenvolupada per l’empresa Google, que consta d’una motxilla equipada amb una càmera que va enregistrant per on passa. A la part superior de la motxilla hi ha unes càmeres que estan connectades a un dispositiu que recopila les imatges i, alhora, va georreferenciant l’espai per on es camina. Aquesta càmera està equipada amb diferents lents que permeten obtenir imatges en 360 graus.

Imatge i font: Servei de Turisme – Àrea de Desenvolupament Local – Consell Comarcal del Vallès Oriental

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *