El grup de rock català Gossos fa parada a Granollers per presentar el concert de la seva nova gira, amb el qual commemoren 22 anys sobre els escenaris.

gossos“Fa 22 anys que vam començar un viatge i ara ha arribat el moment de deixar entrar als nostres seguidors al nostre espai més íntim, el local d’assaig, on s’origina tot: la idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració”. Així ho expliquen els membres del grup, que van iniciar el 22 de gener aquesta gira, més íntima i propera al públic que mai.

Per celebrar aquests 22 anys dalt dels escenaris, Gossos presenta un concert molt especial, en el que introduiran al públic dins de l’escenari i el convertiran en protagonista de l’espectacle. Un concert que es convertirà en un assaig, un diàleg, un  joc que trencarà la barrera entre músics i auditori.

L’espectacle, que ha estat concebut com una retrospectiva dels seus 22 anys de carrera, deixarà que 222 persones envoltin al grup dalt de l’escenari i puguin arribar, fins i tot, a intervenir en el procés creatiu, convertint-se en el centre d’atenció.

El grup està actuant, en aquesta gira, a 22 poblacions diferents, en espais que els permeten construir aquesta escena íntima, amb el públic al voltant de la seva música, diluint així al màxim la distància entre músics i seguidors.

Divendres 15 de gener, a les 21 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Santi Serratosa: bateria

Roger Farré: Baix i veu

Juanjo Muñoz: guitarra i veu

Natxo Tarrés: guitarra i veu

Oriol Farré: guitarra, teclats i veu

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.