Ahir va tenir lloc a la seu de Pimec Vallès Oriental l’acte d’adhesió de Gran Centre Granollers a Pimec Comerç, amb l’objectiu principal de créixer en avantatges, accions i serveis per els seus associats, que permetin guanyar en competitivitat i representativitat dins el sector del Comerç.

Representants de les dues entitats. (Foto: Pimec)

Representants de les dues entitats. (Foto: Pimec)

A l’acte, encapçalat pel president de Pimec Comerç Catalunya, Alejandro Goñi, i el president comarcal de la sectorial, Carles Gironès, van assistir la presidenta de l’associació Gran Centre Granollers, Laura Sabatés, acompanyada de diferents membres de la seva junta directiva. Pimec va estar representada per Vicenç Paituví, president de Pimec Vallès Oriental, i pel seu delegat territorial, Joan Carles Basi.

Amb aquest acord es possibilita un major impuls del comerç de la zona. Tal com va manifestar el president de Pimec Comerç, “Granollers ha gaudit durant molt temps d’una entitat puntera del comerç de Catalunya. Aquesta Ciutat s’ha destacat sempre per ser un vaixell insígnia, una manera diferent de plantejar la dinamització comercial“. Paraules que confirmava la presidenta de Gran Centre Granollers qui destacava que “ara gaudim d’una estructura més forta, amb una gerència i dinamització molt amplia i motivada, amb més comerços, molt implicats, i amb un munt de propostes i projectes que creiem que, units i des d’ambdues parts, assolirem més fites”.

En el transcurs de l’acte, les paraules dels presidents van destacar especialment la seva motivació envers el treball conjunt, del qual s’espera tingui la seva materialització i desenvolupament en projectes d’interès, com són la recent constituïda Taula de Turisme de Shopping liderada per el Consell Comarcal del Vallès Oriental, o la labor que duu a terme el Consell de Comerç de la Comarca que agrupa a mes de 12 Associacions de comerciants del territori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.