Granollers acollirà la final de la Lliga Nacional Catalana ACB

La Lliga Nacional Catalana d’equips ACB es disputarà al Palau d’Esports de Granollers els dies 25 i 26 de setembre. Aquesta competició forma part de la programació d’actes de “Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015” i, per aquest motiu, la Federació Catalana de Basquetbol va proposar a l’Ajuntament de Granollers que acollís aquest torneig. Com l’any passat, es disputarà en format de final a quatre amb la participació del FC BARCELONA LASSA, ICL MANRESA, FIATC JOVENTUT i MORABANC ANDORRA BC.

El FC Barcelona i el Bàsquet Andorra van disputar la final de l'any passat de la lliga catalana. (Foto: Ricard Rovira/ FCBQ)

El FC Barcelona i el Bàsquet Andorra van disputar la final de l’any passat de la lliga catalana. (Foto: Ricard Rovira/ FCBQ)

En horari encara per determinar per Televisió de Catalunya (TVC), la primera semifinal enfrontarà el MORABANC ANDORRA BC i el FIATC JOVENTUT, mentre que la segona semifinal tindrà al FC BARCELONA LASSA i a l’ICL MANRESA com a protagonistes. Els guanyadors s’enfrontaran a la final prevista pel dissabte  26 de setembre, en horari encara per definir per TVC.

Els blaugranes són els actuals campions després de superar el conjunt andorrà a la final de l’any passat de La Seu d’Urgell per 104-93.

El mateix 26 de setembre també es celebrarà al Palau d’Esports la final de la Lliga Nacional Catalana LEB, en horari per determinar. Les semifinals d’aquesta competició, d’anada i tornada, tindran lloc els dies 18 i 20 de setembre respectivament, i les disputaran el FC BARCELONA LASSA i CB PRAT JOVENTUT per una banda, i el CB TARRAGONA i l’ACTEL FORÇA LLEIDA, per l’altra. El vigent campió és el conjunt tarragoní després que l’any passat va guanyar la final al Prat per un ajustat 62-63.

Oportunament es concretaran els horaris de la competició, el sistema de venda d’entrades i el preu.

EXPOSICIÓ SOBRE ELS 100 ANYS DE BÀSQUET A CATALUNYA

Paral·lelament, l’Espai Gralla acollirà a partir del 9 de setembre i fins al 10 d’octubre l’exposició “100 anys de basquetbol a Catalunya, del pati al parquet”, produïda per la Fundació del Bàsquet Català amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Olímpica i la Diputació de Barcelona. En aquesta mostra es fa un recorregut pel que ha estat el desenvolupament d’aquest esport, des dels seus inicis com a eina pedagògica a les escoles de la segona dècada del segle XX, fins als nostres dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *