Granollers acull la sisena edició de la Fira Guia’t

Enguany, la Fira Guia’t arriba a la seva sisena edició, i en ella es mostrarà tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s’ofereixen a la comarca del Vallès Oriental. La Fira tindrà lloc els propers 4, 5 i 6 de març a la nau Dents de Serra de Roca Umbert de Granollers, organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant tres dies els visitants de la Fira, individuals o com a grup, podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat per a cada persona. També es podrà visitar l’exposició Art i Disseny de l’Escola a l’Empresa on es presenten prop de 90 projectes artístics amb l’objectiu d’acostar el treball dels alumnes a la realitat industrial.

Tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dijous 5 de març està pensada per als pares i les mares, que podran assistir a la xerrada Quina influència tenen les famílies. I desprès de l’ESO, què? a la Sala d’Actes de la Biblioteca Roca Umbert (19.30 h).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *