L’Ajuntament de Granollers ha convocat un concurs per trobar el dissenyador/a  de la imatge (i aplicacions) de la Festa Major 2015, que se celebrà entre les dies 22 i 30 d’agost. La convocatòria és oberta a professionals residents a Granollers i la comarca, que no hagin fet abans aquest  encàrrec.

La convocatòria consta de dues fases: una primera d’oberta, en què els/les participants hauran de presentar el seu book i currículum, en què es recullin els treballs més rellevants fets i publicats, que mostrin la seva capacitat tècnica i creativa. El termini és fins al 27 de març i caldrà presentar el material amb una instància a través de l’OAC – Oficina d’Atenció al Ciutadà (Sant Josep, 7, Granollers).

En el termini de set dies, el jurat escollirà entre els participants un màxim de 4 candidats, d’acord amb l’originalitat, creativitat i habilitat  per aplicar una imatge en diferents suports i formats. En la segona fase, restringida, els dissenyadors/res escollits hauran de presentar una proposta d’imatge per a la Festa Major de Blancs i Blaus 2015, acompanyada de tres aplicacions (cartell, aplicació en blanc i negre i programa d’activitats).

Per designar el dissenyador/a del cartell, el jurat, integrat per la regidora de Cultura o tècnic delegat; representants de les colles de Blancs i Blaus; un tècnic del Servei Mpal.  d’Imatge i Comunicació; i un professional de l’àmbit de la comunicació, tindrà en compte la vinculació de la imatge amb l’especificitat de la festa, l’aplicabilitat de la proposta gràfica, i l’originalitat i la creativitat. L’escollit rebrà un premi dotat en 3.800 euros (subjectes a retenció), i aquesta persona serà la responsable de confeccionar tota la campanya gràfica de la Festa Major 2015.

Els dissenyadors/res que hagin arribat fins a la fase restringida rebran una dotació econòmica de 200 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.