Imatge d'arxiu de la Fira. (Foto: Ajuntament)

Imatge d’arxiu de la Fira. (Foto: Ajuntament)

El Parc Firal de Granollers acull del 5 al 8 de maig la 66a. edició de la Fira de l’Ascensió. Uns 160 expositors, 12 estands a la Mostra Gastronòmica i 20 expositors a Jugar x Jugar són les xifres d’una fira que combina tradició i futur. Sense oblidar els sectors més tradicionals com l’agricultura i la ramaderia, es mantenen els àmbits d’alimentació, indústria i promoció econòmica.

Com en les darreres edicions, l’automoció té una presència destacada, amb un espai total de 2.800 metres quadrats. Hi seran presents els principals concessionaris de la ciutat amb més de 80 vehicles exposats. També estan representats la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya i el Gremi d’Empresaris del Caravaning de Catalunya.

El passeig per la fira està acompanyat de moltes activitats programades i pensades per al públic infantil. Així, el públic podrà trobar el rocòdrom, els campionats de futbol benjamí, les passejades en ponis… Un dels espais més visitat de la Fira és la carpa agrícola ramadera, que presenta una novetat: el Mercat de Pagès, amb productes portats directament pels seus productors. Es faran tastets i degustacions i es podran veure els animals de corral i de granja: vaques, garrins, ovelles, cabres, oques, gallines…

BUS GRATUÏT A LA FIRA

Desplaçar-se fins al Parc Firal serà molt fàcil, com cada any circulen busos gratuïts, divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8, de 17 a 21 h, perquè tal que la visita a la fira sigui àgil i ràpida. Cada 10 minuts i amb sortida des de la plaça de la Constitució un bus farà parada a Instituts, plaça de les Hortes, Primer de Maig i Piscines Municipals, amb final a la rotonda del pg. Fluvial amb el carrer del Camp de les Moreres i tornada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.