Granollers convoca un concurs pel disseny de la campanya de Nadal

Amb l’objectiu de promocionar els dissenyadors i dissenyadores de la ciutat i de la comarca perquè puguin aportar una imatge que representi l’essència del Nadal i es faci de manera original, creativa i innovadora.

Per primera vegada l’Ajuntament de Granollers fa una convocatòria oberta de concurs per tal que aquelles persones interessades puguin representar el seu recorregut professional i mostrar la seva capacitat tècnica i creativa per desenvolupar la imatge que identificarà la campanya de Nadal a Granollers aquest any 2015.

El concurs té dues fases, a la primera es presenten els books. Un jurat seleccionarà tres dissenys, a partir d’aquí comença la segona fase del concurs restringit a les tres persones seleccionades que hauran de fer aplicacions de la imatge. El jurat triarà el disseny que consideri més adequat i el premiat se li farà l’encàrrec del disseny de la campanya de Nadal 2015. La resta d’imatges quedaran desestimades.

La dotació econòmica prevista per aquest concurs és de 4.420 euros per la persona premiada, que inclou la contractació dels treballs.

Consulteu les bases del concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *