L’acte comptarà amb la presència de les plantilles dels dos equips de Divisió d’Honor, el Fraikin BM Granollers i el KH7 BMG femení i amb l’handbol base del club

L’espai fins ara conegut com a Jardins de l’Enginyer, entre el carrer de Girona i el carrer de l’Enginyer, es dirà a partir d’ara Jardins del BM Granollers. D’aquesta manera la ciutat tributa homenatge al club esportiu que aquest any està celebrant els setanta anys del seu naixement.

Va ser una sol·licitud presentada per setanta persones vinculades al Club Balonmano Granollers (Comissió del 70è. aniversari, socis, patrocinadors, expresidents, aficionats…) els qui van demanar a l’Ajuntament batejar aquest espai, situat ben a prop de dos escenaris importants per a la història del club: el camp de futbol del carrer de Girona, on es va iniciar la pràctica de l’handbol a Espanya, el 1944, en la modalitat d’onze jugadors; i l’antiga pista del carrer de Tetuan, on ja disputaven els partits set jugadors i que va ser el primer terreny de joc del club, gràcies a les aportacions de la ciutadania.

L’acte públic de bateig de l’espai es farà dissabte dia 18 d’octubre, a les 12 del migdia, i comptarà amb la presència del president del Club Balonmano Granollers, Josep Pujadas; del soci número 1 del Club Balonmano Granollers, Eduard Barbany; el president de l’associació de Veïns Girona Centre, Ricard Saurí i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. A més, s’hi ha convidat els expresidents del BMG, els patrons de la Fundació BMG, així com la massa social i aficionats del club.

També és previst que en el mateix espai, a partir de les 11 hores, es facin partits de minihandbol i es puguin llençar penals als porters i a les porteres de les dues plantilles de Divisió d’Honor.

Durant l’acte es lliuraran els premis als millors dibuixos sobre l’aniversari del Club Balonmano Granollers que ha fet l’alumnat del Col·legi l’Estel, des de P-3 fins a 4t d’ESO. Les persones que assisteixen al partit de la lliga ASOBAL entre el BM Granollers i l’Helvetia Anaitasuna divendres 17, a les 20.30 h, i entre el KH7 BM Granollers femení i el Castelledefels, dissabte 18, a les 17 hores, podran veure en el vestíbul del Palau aquests dibuixos. També es lliurarà una samarreta i una pilota signada pels dos equips de Divisió d’Honor a l’Associació de Veïns Girona Centre i al Col·legi l’Estel, respectivament.

Finalment trenta-dos comerços del carrer de Girona exhibiran en els seus aparadors una bufanda commemorativa del 70è. aniversari del club.

Leave a Reply

Your email address will not be published.