In_Crescendo_pttAquest migdia integrants del grup In Crescendo han estat rebuts a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers pels representants municipals. La regidora de Cultura, Alba Barnusell, ha explicat la importància de valorar els mèrits esportius i també els culturals, ja que la cultura “és una eina per escriure el futur”.

L’alcalde, Josep Mayoral, s’ha afegit a l’acte de reconeixement, en nom de tots els ciutadans, perquè “ens heu fet disfrutar. Sou un equip brillant, amb molt de talent, que ha treballat amb humilitat i tenacitat. Avui l’ecosistema musical d’aquesta ciutat és més potent gràcies a vosaltres”, ha dit.

Lluís Pérez, director del cor, ha tingut paraules d’agraïment: “Ens agrada que diguin que som de Granollers”, també per als membres del grup. Volem seguir creixent i estarem encantats de col·laborar amb la ciutat”.

A l’acte també hi ha assistit Marina Garrell, presidenta de la Societat Coral Amics de la Unió, entitat de la qual provenen bona part dels membres del grup.

ENLLAÇ RELACIONAT: El cor In Crescendo de Granollers, guanyador del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published.