Ahir a la tarda es va celebrar la gala Gra d’Or. Viu-lo en Pantalla Gran 2018. Durant l’acte del Gra, es van visionar els set treballs presentats a concurs i es va fer públic el veredicte.

En la categoria 12-17 anys de temàtica lliure, el curtmetratge guardonat  va ser L’armari d’un indide Roc Morella, Josep Vaquer i Núria Moré, al qual també va correspondre la menció especial En pantalla gran; en la de 18-24 anys, el treball premiat va ser Spoilers d‘Aitor Guerra; i en la de 25-35 anys, La dieta de Nora Castañon, Judit Garrell i Neus Giralt. En aquestes dues darreres categories, el tema central havia de girar a voltant de l’expressió “tocar la pera”.

Els joves premiats rebran passis gratuïts de tres mesos per a les projeccions del Cineclub de l’Associació Cultural, abonaments d’un mes a la plataforma de cinema Filmin i dotacions econòmiques de 200 € (en material audiovisual en la categoria 12-17 anys). El curtmetratge amb menció especial es projectarà en un dels passis regulars del Cineclub i rebrà 100 € en material audiovisual.

Gra d’Or. Viu-lo en Pantalla Gran és un concurs audiovisual que n’uneix dos de la mateixa temàtica, organitzats pel Gra i l’Associació Cultural respectivament, amb el propòsit d’afavorir la creació cinematogràfica, i fer visible i donar suport al talent jove en aquest àmbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.