L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha signat un decret d’Alcaldia segons el qual proposa que en la consulta sobre el futur polític de Catalunya prevista per al 9 de novembre, es facin servir els mateixos col·legis i meses electorals que en les passades eleccions al Parlament Europeu.

Aquest decret es fa després que la Generalitat de Catalunya hagi tramès a l’Ajuntament de Granollers una proposta de locals i meses de consulta que no coincideix amb el que es va utilitzar en el darrer procés electoral celebrat el dia 25 de maig de 2014, les eleccions al Parlament Europeu. El decret argumenta que la proposta municipal de canvi es fa “per motius d’eficàcia i eficiència i, alhora, per tal d’afavorir al màxim la participació de la ciutadania en aquesta consulta”.

Des de l’Ajuntament recorden que en les passades eleccions al Parlament Europeu es va reduir de forma significativa el nombre de locals i meses, fet que va provocar que l’Ajuntament fes difusió entre la ciutadania d’aquests canvis per tal de promoure la màxima participació en l’esmentat procés electoral i evitar confusions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.