Granollers renova els aparcaments municipals

En els darrers dies s’ha arranjat dos solars que funcionaven com a aparcaments municipals gratuïts: el del carrer del Camp de les Moreres, entre el carrer de Joan Vinyoli i el passeig Fluvial, proper a les instal·lacions esportives i al Parc firal, i el de la vorera de ponent del passeig de la Muntanya, pròxim a l’Hospital de Granollers.

Aparcament del Camp de les Moreres. (Fotos: Toni Torrillas)

Aparcament del Camp de les Moreres. (Fotos: Toni Torrillas)

Els més de 4000 m2 del solar del carrer del Camp de les Moreres s’han asfaltat i, properament, es pintaran les 96 places disponibles. També s’ha enderrocat el mur que l’envoltava, de manera que ara és més visible.

Aparcament del passeig de la Muntanya.

Aparcament del passeig de la Muntanya.

En el solar del passeig de la Muntanya, s’ha destinat a aparcament públic de vehicles 4.020 m2,  equivalent a 201 places, amb entrada i sortida pel passeig de la Muntanya mateix. L’actuació s’ha portat a terme en dues setmanes.

D’altra banda també s’ha estrenat l’aparcament per a camions de l’avinguda de Sant Julià, de 2.800 m2, al polígon Congost. Esta ubicat entre la ITV i l’edifici del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs. Té entrada per l’avinguda de Sant Julià i sortida pel carrer de Marconi i capacitat per a setze camions tràiler de grans dimensions i deu places per a furgons i camions mitjans. L’aparcament s’ha asfaltat i senyalitzat. Aquest és el segon aparcament d’aquest tipus que hi haurà al polígon Congost, el tercer a Granollers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *