carles mundó

El conseller ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració de la nova seu del Col·legi d’Advocats de Granollers. (Foto: Departament de Justícia)

El Departament de Justícia ho té tot preparat per dotar dos nous jutjats (Família i Capacitats) a Granollers. Aquests jutjats es podran fer realitat quan el Govern espanyol deixi d’estar en funcions.

Els dos de Granollers formen part dels nou nous jutjats que està previst que es creïn a Catalunya. “Només se’n crearan nou, i hem pactat que dos d’ells siguin per a Granollers. Això demostra la importància que el Departament dóna als jutjats del Vallès Oriental i la necessitat de proporcionar més recursos per al partit judicial”, ha assegurat el conseller de Justícia, Carles Mundó.

El titular de Justícia ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració de la nova seu del Col·legi d’Advocats de Granollers (ICAVOR).

Aquests dos jutjats funcionen com a reforç des de setembre del 2015, en espera de la seva creació definitiva. Disposen de dos jutges d’adscripció territorial, que nomena el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i de dos secretaris de reforç, nomenats pel Ministeri de Justícia. El Departament de Justícia hi destina els 14 funcionaris: dos gestors administratius, quatre tramitadors judicials i un auxiliar judicial a cadascun dels jutjats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.