Granollers torna a disposar de pistes públiques de tennis

Les pistes de tennis municipals, situades al número 23 del carrer Camp de les Moreres, han reobert el servei al públic, sota la gestió, en la modalitat de concessió, de l’empresa Tennis-Pàdel Jordi Plana Serveis Esportius

pistes_padel_3_com_quedaran

Una de les cinc pistes de tennis s’ha reconvertit en tres de pàdel. (Fotos: Ajuntament)

El nou concessionari, amb una experiència de més de 30 anys en el sector, oferirà quatre pistes de tennis i tres de pàdel d’última generació. Les instal·lacions  incorporen així a la seva oferta un esport amb una demanda creixent, gràcies a la conversió d’una de les cinc pistes de tennis en tres de pàdel.

Les de tennis ja funcionen des de principis de febrer i les de pàdel ho faran a partir del 15 d’abril. En aquests moments s’estan acabant de condicionar els vestidors i el bar-restaurant-pizzeria, que es preveu que entrarà en funcionament també durant el mes d’abril, gestionat per l’empresa Pizzeria 1900 SL, amb llarga experiència en el sector.

L’objectiu prioritari és ara crear unes escoles de tennis i pàdel de qualitat,  que permetin als alumnes, de qualsevol edat, iniciar-se o bé perfeccionar el seu coneixement esportiu. L’organització de partits, campionats, i lligues de tennis i de pàdel també entra dins dels propòsits immediats del nou concessionari.

ESCOLES I ACTIVITAT SOCIAL

Les pistes de tennis de Granollers van construir-se als anys 90. Tal com ha explicat l’alcalde en roda de premsa, “calia renovar l’espai i posar-lo al dia”. Ha destacat que el nou concessionari completa l’oferta esportiva i també social en una zona emblemàtica de la ciutat, i que aporta el binomi “experiència i professionalitat”, a més de molta “il·lusió”.

“Farem un tomb de 360 graus a la instal·lació”, ha explicat Jordi Plana: “Anirem renovant les pistes de tennis i n’oferim de pàdel; crearem escoles, sobretot, d’iniciació i reforçarem l’activitat social”. Jordi Plana s’ocupa també de la gestió de les pistes municipals d’altres poblacions de la comarca, com ara Cardedeu o Llinars. “Ens agrada fer una gestió artesanal, propera a la gent”.

L’horari d’atenció al públic a les pistes de tennis i pàdel és ara de dilluns a divendres, de 17 a 22 h; i dissabte, de 9 h a 14 h.  Quan la instal·lació funcioni a ple rendiment, estarà oberta tot el dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *