Imatge d'una activitat de ciència amb nens i nenes, feta a l'espai públic, en la programació municipal "A les places" el juny 2014. (Foto: Ajuntament)

Imatge d’una activitat de ciència amb nens i nenes, feta a l’espai públic, en la programació municipal “A les places” el juny 2014. (Foto: Ajuntament)

L’Ajuntament de Granollers i el Museu de Ciències Naturals impulsen el projecte Racons de ciència, amb l’objectiu d’acostar el coneixement científic a infants i adolescents, a través d’activitats que dissenyaran i conduiran joves universitaris i llicenciats de l’àmbit de la investigació científica, ja sigui de la física, la química, la biologia, les ciències ambientals…

El dimecres 24 de febrer es farà una sessió per exposar els detalls del projecte a totes les persones interessades a conèixer-lo i que hi vulguin participar, en una trobada que es farà a l’equipament juvenil del Gra (pl. de l’Església, 8, Granollers), a les 8 del vespre.  La crida s’adreça a joves que tinguin formació en disciplines científiques i que estiguin interessats en la divulgació, amb el propòsit de fer viure la ciència a infants i adolescents.

Aquesta és una nova línia de treball de Coenzims, un projecte que promou l’Ajuntament de Granollers d’una manera transversal amb diferents àrees (Cultura, Educació, Joventut, Serveis Socials…) i la participació de diferents agents (Teatre Auditori, centres educatius, Museu…), per incentivar la participació activa dels nois i noies a través de la cultura en el sentit més ampli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.