Hàbitats millorarà la riera Carbonell de les Franqueses

L’Associació Hàbitats ha organitzat una jornada de voluntariat per millorar la riera de Carbonell. La jornada serà diumenge 13 de març, dia de les espècies autòctones.

Voluntaris i socis de l'Associació Hàbitats el dia 10 d'octubre.

Voluntaris i socis de l’Associació Hàbitats el dia 10 d’octubre.

Hàbitats anima a gent de totes les edats a paricipar a la jornada, que és gratuïta. La intenció és extreure vegetació exòtica, favorir les espècies autòctones i retirar les deixalles trobades al pas de la riera. Durant l’any passat, l’Associació Hàbitats va da dur a terme la restauració ecològica d’aquest tram, i ara fa una crida per reballar en el seu manteniment a través d’aquesta jornada.

Els participants haurian de ser a les 10 del matí al carrer de Rafael Casanova s/n, a l’esplanada entre la plaça Francesc Macià i la riera Carbonell. Es recomana dur roba còmode, calçat de muntanya, esmorzar i aigua. Es preveu acabar cap a les 13 h. Cal inscripció prèvia al telèfon 934 213 216 o a través de correu electrònic info@associaciohabitats.cat.

La jornada s’emmarca en el projecte Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España que duu a terme la Xarxa de Custòdia del Territori amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. La jornada també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i de l’Ajuntament de Canovelles.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *