Hermanos Caballer farà el castell de focs de la Festa de Granollers

Acte del lliurament de premis, amb els representants municipals, del jurat i de les pirotècnies. (Foto: Ajuntament de Tarragona)

Acte del lliurament de premis, amb els representants municipals, del jurat i de les pirotècnies. (Foto: Ajuntament de Tarragona)

La pirotècnia Hermanos Caballer de Burjassot (València) serà la responsable del castell de focs de la Festa Major de Granollers, després de guanyar la 25a edició del Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, celebrat de l’1 al 4 de juliol.

La pirotècnia valenciana ha obtingut 1.450 punts per part del jurat (d’un màxim de 2.080) i guanya així el Premi especial Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus, que li adjudica les tronades de migdia i el castell de focs que tancarà la festa granollerina, el dia 30 d’agost.

Hermanos Caballer també ha obtingut el Premi especial Villa de Bilbao-Bilboko hiria, pel qual participarà al Concurs Villa de Bilbao 2016; i el Trofeu Venus Ciutat de Tarragona, pel qual s’adjudica els espectacles pirotècnics de les festes de Santa Tecla. Pirotècnia Tomàs de Benicarló (Castelló) i la Zaragozana de Saragossa han obtingut el segon i el tercer premi respectivament.

El jurat del concurs de Tarragona, integrat per 12 persones, ha valorat a l’hora d’emetre el veredicte aspectes com l’ocupació de l’espai aeri, la intensitat i  la varietat cromàtica, el disseny, la perfecció de formes, l’originalitat, el guió, el ritme i l’acceptació per part del públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *