Ara fa uns mesos es va presentar una moció al Ple de l’Ajuntament en què es proposava la creació d’horts socials, un projecte que s’hauria de portar a terme des de l’Ajuntament a partir d’aquest any. L’objectiu d’aquest servei és ajudar les famílies que, per diverses raons, qüestions econòmiques, de salut, jubilació, familiars, entre d’altres, no es troben en la seva millor situació.

Disposar d’un espai de terra per tenir-hi un hort contribuirà a millorar la situació de moltes famílies. Els terrenys a destinar a aquest projecte han de sortir de propietats municipals que estiguin qualificades per a aquest ús i que actualment no s’utilitzen. En un moment de forta crisi econòmica com l’actual, que genera molts problemes personals i familiars, l’Ajuntament té una oportunitat per posar a l’abast d’aquestes persones un nou servei que serveixi per millorar part dels problemes que aquestes persones pateixen.

Aquesta petició ja s’havia fet en altres ocasions i s’havia rebutjat. Ara, finalment, el Ple municipal li ha donat suport i, per tant, molt properament aquest projecte d’horts socials serà una realitat. No és pas difícil posar-ho en marxa, només cal la voluntat de fer-ho possible. Estem convençuts que serà una eina molt útil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.