La Comissió Executiva d’ICV del Vallès Oriental ha aprovat el calendari i el reglament de la que serà la seva 9ª Assemblea Comarcal, que tindrà el seu punt culminant el proper 27 de febrer a Mollet del Vallès, en el plenari que reunirà uns 100 delegats i delegades en representació de totes les agrupacions d’ICV del Vallès Oriental.

Imatge de l'assemblea. (Foto: ICV)

Imatge de l’assemblea. (Foto: ICV)

Durant els 40 dies que durarà el procés assembleari, tota la militància d’ICV està cridada a debatre dos documents polítics. Un sobre el balanç dels darrers quatre anys, i un altre sobre les propostes de futur i els posicionaments estratègics del partit en matèria econòmica, social, nacional i, en una clau més interna, també de confluències.

En paral·lel, els ecosocialistes duran també a terme el procés d’eleccions primàries per a escollir la nova coordinació comarcal, que ja han avançat que incorporarà la fòrmula de la co-coordinació paritària, fet que consideren “avança en la feminització de l’organització i ajuda a democratitzar les decisions i fomentar el debat”.

Les candidatures que vulguin optar a la co-coordinació comarcal d’ICV hauran de presentar la simbòlica xifra de 10 avals per a poder-hi concórrer, i aquest procés finalitzarà, aproximadament, una setmana abans del plenari de l’Assemblea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.