ICV-EUiA de Montmeló desborda la Concòrdia en la presentació de la llista

La Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló, amb cadires per a 125 persones, va quedar petita diumenge per a acollir la presentació de la candidatura d’ICV-EUiA. Més de 230 veïns del poble van acudir a la cita, seguint l’acte des dels passadissos, les escales i el vestíbul.

Imatge de la presentació. (Foto; ICV-EUiA)

Imatge de la presentació. (Foto; ICV-EUiA)

Els ecosocialistes presenten la seva candidatura per a “Canviar Montmeló”. La candidatura estarà formada per 23 persones, que representen una gran renovació, amb 15 candidats nous, i un fort rejoveniment, amb una mitjana d’edat de 41 anys.

El candidat a l’alcaldia, Jordi Manils, va presentar-los un per un, i va explicar la forta aposta per incorporar fins a set persones independents, destacant que “aquesta no és només la candidatura d’ICV-EUiA, sinó la de totes les persones que volen un canvi progressista a Montmeló”.

Els 23 candidats van dirigir-se un per un al públic assistent, explicant les seves raons i motivacions pel canvi, i Manils, en el seu discurs final va reivindicar que “ens presentem amb les mans netes i les butxaques buides, i el dia que ens toqui marxar, marxarem amb les mans netes i les butxaques buides, perquè un dels màxims valors d’aquesta candidatura és l’honestedat”.

Un dels aplaudiments més llargs va ser per a la candidata Ana Colín, que tancarà de forma honorífica la candidatura, així com per als regidors que no repetiran en el càrrec, Jordi Comas, Josep Xufré, Quima Silva i Montse Sierra.

La candidatura està formada per: Jordi Manils, Juan Vinuesa, Ana Moreno, Mari Cruz Ramal, Marcel Comas, Marta Macías, Jose Antonio Sánchez, Antonio Segura, Albert Garcia, Bibiana Vergés, Anna Meca, Juanma Márquez, Helga Saludes, Oscar Timón, Vanessa Rodríguez, Rubén Cortés, Amelia Martí, Miguel Aguilar, Samantha Angullo, Mari Cortés, Pedro Fernández, Ramon Morera i Ana Colín.

One Response to ICV-EUiA de Montmeló desborda la Concòrdia en la presentació de la llista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *