ICV-EUiA denúncia les retallades i mancances sanitàries a Granollers

ICV-EUiA ha instal·lat una parada informativa aquest matí a l’Hospital de Granollers per denunciar les retallades en sanitat a la ciutat.

hospital-1El candidat a l’alcaldia Josep Casasnovas ha manifestat que “portem quatre anys de retallades sanitàries per part del govern de la Generalitat i a Granollers encara són més greus donat que ja hi ha una mancança de llits”.

Des de ICV-EUIA defensen la construcció d’un nou hospital lleuger al solar de l’antiga Policlinica i per Casasnovas “és una necessitat urgent. Hem vist com aquest anys s’han tancat quiròfans, habitacions a l’hospital i el servei d’urgències centre a la nit, això ha empitjorat els serveis públics sanitaris amb l’augment de les llistes d’espera per intervencions”.

Durant el matí, els membres de la candidatura han parlat amb usuaris que accedien a l’hospital per explicar les propostes de la coalició, segons Casasnovas, “el govern de CiU s’ha dedicat a portar les inversions al sector privat i les retallades a la pública, aplicant un model ideològic d’interès de particulars, mentre els ciutadans patim les mancances tant als hospital com als ambulatoris i això l’hem de tenir present el proper 24 a l’hora de votar”.

Aquesta tarda continuarà la campanya al barri de Can Gili i demà al matí al mercat setmanal amb la Coordinadora Nacional Dolors Camats i el diputat Joan Mena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *