ICV, Podem i Procés Constituent, junts en una llista a Lliçà de Vall

El passat dilluns 23 de febrer va tenir lloc la presentació de l’acord entre ICV, Podem, Procés Constituent i persones independents del municipi de Lliçà de Vall per impulsar una candidatura conjunta, plural i unitària de cara a les properes eleccions municipals de maig.

Presentació acord Lliçà de VallAquest acord entre les forces polítiques té com a objectiu “ser l’alternativa de govern i transformar profundament l’Ajuntament i les polítiques de Lliçà de Vall”.

Els representants comarcals de les tres forces polítiques van celebrar l’acord considerant que aquesta candidatura neix amb l’objectiu de “guanyar i canviar el futur polític de Lliçà”. Van destacar la “bona sintonia i la il·lusió, així com la necessitat d’impulsar noves polítiques amb participació i transparència”.

UN COMUNICAT CONJUNT

Les organitzacions signants del pacte han elaborat un comunicat en què informen els veïns del municipi els següents acords:

1.- Compartim el convenciment que Lliçà de Vall necessita un canvi en l’enfocament de les seves polítiques, en l’establiment de prioritats, i una profunda renovació democràtica que torni a posar l’Ajuntament al servei dels interessos de la ciutadania, i situï les polítiques socials, l’ecologia, la transparència i la participació ciutadana al centre dels seus objectius.

2.- Les tres organitzacions, juntament amb altres persones independents, concorrerem a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 24 de maig de 2015, en una candidatura conjunta, plural i unitària, que té l’aspiració de ser alternativa de govern a Lliçà de Vall.

3.- La proposta electoral conjunta és de llarg recorregut i està oberta a l’incorporació de totes les persones que, com nosaltres, creguin que al nostre poble, li cal una bafarada d’aire fresc en forma de noves idees, molta il·lusió i un compromís absolut amb una política diferent, honesta i participativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *