Dinou dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen des de les 11.20 h del matí en l’incendi d’una nau industrial de dues plantes al polígon industrial Can Volart, de Parets del Vallès. L’incendi afecta dependències de l’empresa Electromedicarin SA., dedicada a la fabricació de màquines d’electroteràpia i hidromassatge, entre d’altres productes.

incendi1Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc afecta una de les sis naus de l’empresa. Els Bombers treballen també per evitar que les flames es propaguin a les naus annexes. Les causes de l’incendi encara no es coneixen, i s’investigaran un cop s’hagi aconseguit extingir el foc. No hi ha cap persona ferida ni tampoc perill tòxic.

La nau afectada està compartimentada en 2 sectors; en una banda oficines i en l’altra, magatzem. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha afectat gran part de la zona de magatzem.

Aquí, les flames han fet caure part de l’altell, on l’estructura estava construïda amb fusta. Els Bombers de la Generalitat han treballat amb les autoescales des de l’exterior de la nau però també des de la zona d’oficines, dins la construcció.

Al lloc dels fets també s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Parets, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de Parets i del Servei d’Emergències Mèdiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.