Inscripció oberta al programa “Entre dones” de Granollers

Ja s’ha obert la inscripció per participar a la tercera edició d'”Entre dones”, un espai d’intercanvi d’experiències, aprenentatge compartit i tallers formatius organitzat pel Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), servei municipal situat al carrer del Portalet.

Són dotze sessions, gratuïtes, que tenen per objectiu oferir a les dones un espai de creixement i enfortiment personal i relacional, per dotar-les d’eines i recursos per gestionar la seva vida de manera autònoma i amb actitud positiva, en l’àmbit personal, social i laboral.

El programa s’allargarà per espai d’un mes, entre els dies 11 de maig i 18 de juny. Les sessions, de dues hores excepte una que serà de tres,  es faran en dilluns i dijous, de 9.30 a 11.30 h, al CIRD (carrer del Portalet, 4, 4a. planta). El grup tindrà un màxim de 15 participants i la durada total del programa és de 25 hores. Els àmbits que es tocaran són el desenvolupament personal, la salut integral, la gestió del temps, la comunicació, la participació i la inserció laboral. Pel que fa al contingut, es parlarà de temes com ara la pròpia imatge i la identitat personal, l’autoconfiança, el cos i la sexualitat, la gestió de l’estrès, la resolució de conflictes, l’apoderament de la dona i el processos de selecció de feina, entre d’altres.

La formació anirà a càrrec de Cristina Pérez Pi, sociòloga i experta en polítiques de gènere, que comptarà amb la col·laboració de les psicòlogues Cristina Giménez  i Charo Hesse.

Les interessades a prendre part a la tercera edició d'”Entre dones” poden inscriure’s trucant al telèfon 93 842 67 14. Per participar-hi caldrà ser de Granollers o de municipis de la comarca i es prioritzaran persones en situació d’atur o amb feines no continuades, que puguin seguir tot l’itinerari formatiu. Al final del programa es lliurarà un diploma d’assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *