Els i les socialistes de Mollet del Vallès denunciem fermament totes aquelles persones que ens volen intimidar i pressionar pel que pensem i per defensar una opció diferent pel futur polític del nostre país.

Aquest matí, un grup minoritari d’independentistes radicals i hiperventilats, han decidit que la millor manera de defensar la seva ideologia era atemorir, pressionar i insultar la família del nostre alcalde i company Josep Monràs.

La democràcia s’ha de basar en el respecte de les idees, en el debat serè i pausat i en la convivència de múltiples idees i maneres de veure el món que ens envolta. Aquesta és la revolució dels somriures per aconseguir un nou país? Per aconseguir-ho la via serà amenaçar, insultar i intimidar a familiars de persones públiques que pensen diferent? Si és així, nosaltres no en volem saber res del nou país que aquesta gent defensa.

Catalunya no es mereix una minoria radical que atempti
contra el benestar familiar dels seus representants públics.

Davant l’amenaça i la por que ens volen imposar, diàleg i propostes efectives i possibles per al nostre país. Catalunya no es mereix una minoria radical que atempti contra el benestar familiar dels seus representants públics.

El socialisme molletà demana i exigeix diàleg a la Generalitat i al Govern d’Espanya, per buscar una solució negociada a la crisi nacional que acabi essent consultada a tota la ciutadania de Catalunya en un referèndum pactat i amb garanties.

PSC de Mollet del Vallès

One Response

 1. Anna

  I vergonya no en teniu gens, de dir mentides?
  Jo hi era i hquan erem sota la casa de l’alcalde el que s’hi cridava era “votarem, votarem” i altres consignes de l’estil.
  I per no faltar a la veritat, el més “fort” que he sentit en contra de l’alcalde ha estat “,voti, voti, voti, Monràs qui no voti”.

  En CAP cas hem atemorit, pressionat i insultat la família del nostre alcalde.

  Vergonya

  Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.